***
По розмерзлих дорогах я втрачаю сліди.
І куди б не пішов, всюди бачишся ти…
Як стрімкої ріки береги, береги…
У далеких Карпатах загубив я тебе.
А зима ця відступить, лютий знов промине.
Синій птах в небеса промайне, промайне.
І колись ти забудеш мене…
У далеких Карпатах скоро буде весна
Повертаються люди у рідні міста.
Залишаються в серці карпатські дива.
А тобі я лишусь тільки в снах…
У далеких Карпатах розтали сніги…
Свидетельство о публикации №109021205375