Чортам
чорти "червонії" з хвостами,
і ніч спустилася сумна:
тут бал свій править сатана.
Народ же... давній досвід має -
чортів за янголів сприймає,
чортам в долоні ляпотить:
щоб дурнем звали, аж кортить.
То що ж, чи прокляті ми Богом?
З чортами в нас одна дорога?..
Та марно тішитесь, чорти:
настане день, і суд святий
засудить вас на вічне пекло,
і сонце, що для нас померкло,
засяє знову в небесах,
і прийде радість, щезне страх,
проснеться люд, чорти лукаві,
бо стане Бог - єдиний, правий,
і зацарює на землі.
А ви... кипіть у власнім злі.
20.07.1994р.
Свидетельство о публикации №109021203487