Пристрасть очей

Коли я бачу твої очі,
Мені ввижається любов.
Коли ж відчути її хочу,
Я бачу декілька умов.

Одна із них – це твоя врода,
Яку ти свято бережеш,
І позабувши про свободу,
Красу другому віддаєш.

Умова друга – твоя влада,
Над силою твоїх чуттів.
Коли казав я тобі правду,
Яку почути сам хотів.

І серед іншого важливо,
Зробити те, що я би зміг –
Це обережно, неквапливо,
Пірнути поміж твоїх ніг.

І там, забувши про умови,
Жіночі пестити вуста,
Що потім візьмуть у окови
Величність й міць мого перста.

Й в ритмічному кохання русі,
Зустрінемо обійми ночі.
В твою я пристрасть загорнуся…
Коли побачу твої очі.


Рецензии