Шановним панам депутатам

Геть, пройдисвіти прокляті,
Настогид вже ваш розбрат,
Ви не гідні депутатства,
Забирайте з Ради зад!

У вас – морди, не обличчя,
Бо не люди ви давно.
Живете для накопичень,
Тхне від вас давно лайном.

Нема честі, нема сили
Повернути душу Богу,
Скільки б люди не просили,
Не звертаєте з дороги,

Що веде вас прямо в пекло.
Та, боюсь, що навіть там
Вогонь д`явольський померкне,
Бо вкрадете ви дрова!


Рецензии