Сказав би вiн...
що діється у нас,
сказав би він: "О Боже, Боже,
на що ж воно оце похоже...
Куди вас, дурнів, завели,
назад дорогу замели,
а ви не знаєте, де дітись,
і розгубилися, як діти...
Чи, може, хлопцям-гайдамакам
пора вже братись за ломаки?.."
Сказав би він, я певен, так...
Невже поет - старий дивак?
25.10.1992р.
Свидетельство о публикации №109021006666