Нереiда
Сонце грає на дні переливами срібла.
Кожен риф таємницю якусь відкрива.
Тут є все, що я хочу. Немає лиш вітру.
І печалі минають, як тінь корабля,
І з акулами ситими дружать дельфіни.
Можна мріяти, можна думки промовлять,
І потвори людські не стріляють у спину.
Погляд вічності – сині простори морів,
Дух свободи у кожній перлині вітаю.
Мене носить Гольфстрім по планеті старій.
Тільки серце пусте, бо там вітру немає.
Підніми мене, хвиле, жбурни на пісок!
Нехай зоряним сяйвом наповняться очі,
Кров холодна заграє, розвіється сон,
Прийде вітер – і збудеться все, що захочу!
Свидетельство о публикации №109021003767
Симпатичный стих, совсем не такой как вечно ноющая заунывная укр.классика (я не большой спец по укр. классике, это просто моё внутреннее ёйное восприятие, прошу не пинать ногами:))
Василий Кириченко 2 14.05.2009 13:24 Заявить о нарушении
Татьяна Ши 14.05.2009 13:35 Заявить о нарушении