Велика родина

Україно коханая
Яка ж бо ти гарна.
Як троянда пишная,
Як молода дівчинонька,
у віночок вбрана.

Піснею пташиною,
Ранок зустрічаеш.
Поля свої неозорі,
В золото вбираеш.

Працьовита та охайна,
Степи ліси полонини,
Чистиш, прикрашаеш.
Як світлицю в хаті,
Дівчинонька файна.

Твій Дніпро-славута,
Глибокий, широкий,
Несе свої води
До  Чорного моря.

Україно,наша Україно.
Ти у нас найкраща ,
Ти у нас єдина.
І ти і народ твій,
Велика родина.


Рецензии