Пiзня весна

Летить iз неба сніг,
Немов якісь пушинки,
Мов ангели крилаті,
Розсипали пір'їнки.

Знов холодно на дворі,
А а вже давно весна,
Напевно загубила тепло -
І не знайшла.

Та скоро прилетять
До рідних гнізд пташки.
Я точно знаю:
Тепло вони знайшли.

А поки слід чекати
Жаданої весни.
Надворі сніжки грати,
З дерев пушок трясти.
24.03.02


Рецензии
как давно это было...
красиво...

Марина Андреефф   08.02.2009 17:42     Заявить о нарушении
Спасибо

Ирина Журенко   19.02.2009 17:04   Заявить о нарушении