***
Роса кришталева на сонці блищить,
І крила свої випробовують птахи –
Як гарно! Як гарно тут жить!
Он річечка тихо тече під вербою,
Дарує очам синяву!
Здається, що ніби з цією красою
Я в небі мов хмарка пливу!
А ранок співає прекрасні хорали!
Буденність десь там, вдалині…
Та раптом… все змовкло…
Я справді літала!...
…В зимовому дивному сні!..
18.01.2002 р.
Свидетельство о публикации №109020700770