Гiмн новоi Украiни

Ми вільна країна козацького світу,
Держава шляхетна міцна,
В бою ворогів ми здолаємо швидко,
В атаку нас честь підніма.

               Хай живе країна вільна,
               Наша світла Україна,
               Побудуєм долю спільно
               І здолаємо руїну.

Честь і доблесть - наша рада,
У новому ми суспільстві
Не допустим Правди зради -
Зникне кривда жухлим листям.

              Хай живе країна вільна,
              Наша світла Україна,
              Побудуєм долю спільно,
              Як не зможем - так загинем.
 
Наші діти будуть жити,
В світі кращому ніж наш,
Серця волі їх відкриті,
Дав Господь на це вже час.

              Хай живе країна вільна,
              Наша світла Україна,
              Побудуєм долю спільно,
              Ярмо з шиї скоро скинем.

Нам святий великий образ
Христа Спаса у серцях
Ворогів любить поможе,
В душах їх цим вселить жах.

              Хай живе країна вільна,
              Наша світла Україна,
              Побудуєм долю спільно,
              Ми державі завжди вірні.


Рецензии