Трагiчнiсть нацii?..

Біда не в тім,
що ми віками - на колінах.
Біда у тім, що ми в житті крутім
нездатні до якоїсь зміни.

Лунає стогін, тихий дзвін,
про віковічнії страждання,
а підніматися з колін
нема ніякого бажання.

Чи це такий менталітет,
чи, може, нації трагічність?
Не знаю, що... та щось не те...
Невже це нам на віки вічні?


Рецензии