9 Травня

Чую:
пісня та музики.
Бачу:
син причісує волосся,
доня в’ється, наче дзига,
в залі стіл чекає гостя,
а дружина чепуриться;
за вікном сміється ранок
і пташині миє крильця...

І на серці - тиха радість.

Та до радості неначе
пристає скорбота давня,
що дідусь цього не бачить:
він упав за свято славне -
канув у 9 Травня...

Серце радується й плаче.


Рецензии