Скатертина

Вишивала мама
Червону калину.
На білій як сніг,
Ніжній скатертині.

Сивина в волоссі
зморшки на чолі,
А думки мов бджоли
Гудуть в голові.

Якби дав Бог крила,
То би полетіла
До донечки на гостину,
Хочби на хвилину.

Пригорнула б ніжно
Донечку до серця,
Та порозпитала б ,
Як же ій живеться.

Чи таке життя вдалося
Яке в долі прохала
Для своєї донечки ,
Як ще колихала.


Рецензии