***

Дощить надворі. Дощить у серці.
Гудуть вітри.
Така самотня. Пішло кудись все.
Пішов і ти.
А я не плачу і не ридаю:
"Куди ти йдеш?"
Надію-любку я не кохаю,
Що ти вернеш.
Мені самотність давно знайома
І як сестра:
Удень і ввечір, з людьми і вдома -
Я все сама.
То йди, коханий, мені спокійно -
Нехай дощить.
Ти не повіриш, а я щаслива
В самотню мить.


Рецензии