Така мрiя
Що є на світі мрія,
Про котру не задумувались ми,
Тоді, як були молодими,
Юними?
Що є взаємодія у природі
Між батьками та дітьми.
І скільки сліз є
Радості і горя,
Що їх взаємно роздають.
І скільки щастя є
Й невдачі,
Що разом на шляху перенесуть.
Та як важливо
Один одного любити,
Щоб досягти високої мети.
Моя мрія одна -
Так жити і творити,
Щоб розуміли діти і батьки.
2008
Свидетельство о публикации №109020405714
Живи и твори.
Тебя поймут.
.
С уважением.
Юрий Михайлович Василенко 22.03.2013 17:27 Заявить о нарушении