Нiч

Мерзнуть стовбури
в танці з хуртовиною,
Їм співає вітер-лиховій.

Ковдра снігова
Замахала крилами,
І сміється простір крижаний.

Стукають в вікно
гілочки пригнічені,
Вдалині ліхтар
від нудьги згаса.

Постатям дерев,
сумом возвеличеним
На верхів’я всілись небеса.

Ніч від снігу біла,
вітер колихає
Димарі замріяних хатин,

Ніч усе спинила,
В вікна заглядає
З мовчазних,
Незмінливих  картин.


Рецензии
Спасибо огромное! Сейчас чего-нибудь загружу:)

Дарья Симонова Головченко   07.02.2009 03:15     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.