Гисцех трэрн фун эйген майне
Гисцех трэрн фун эйген майне,
гибн анейце нито май моме.
Ви аштейн - нито кейхес кайне,
калт унд битерик аф нишоме.
Калтэр вэлт, ун нито кин мазл,
брэнт афаер - нито эйн швебл.
Фор мир крайцунзех але газлон,
ун ни гибт мир аруик лебун.
20.10.2004
Свидетельство о публикации №109020401649