Медуза... oulipoeme

меду
дуза
меду
дуза
 
вот здесь меду
а тут дуза
у вас меду
у нас дуза
вверху меду
внизу дуза
 
меду ду ду
дуза за за
 
рука меду
нога дуза
окно меду
ковер дуза
нарцисс меду
тюльпан дуза
 
ме ме меду
ду ду дуза
 
вода меду
огонь дуза
кино меду
стихи дуза
дима меду
белан дуза
 
меду меду
дуза дуза


Рецензии