Bellissime

Надхнення до віршу - пісня  Andrea Bocelli "Bellissime Stelle"

Прочитай мене, прочитай!
В думку мені зазирни!
Сторінку за сторінкою гортай,
Шовкове тіло пригорни...

Я не в літерах, не в словах,
Я, напевне, десь між ними.
Я у серпневих жнивах,
Омита дощами дзвінкими!

Пірнай у волосся, пірнай,
За зЕлені погляд тримайся!
Спокусу плоті стискай,
За подиху жар віддавайся...

В голос криком увірвися!
Лінією в лінію танцюй,
Соком енергії живися,
Як Да Вінчі мене малюй!

А, на світанку, ніби у безумстві,
Благай уста мої, благай!
Щоб таємницю, не для всього людства,
Ніколи не розкрити, вимагай!

Щоб кожен день зі мною, як новий!
Не здогадався де кінець, де край.
Бажання мого силу понови!
Біжи, біжи за мною в рай!

Bellissime весь час мені шепчи!
Ввійди й поглянь у мене.
Вогонь відчувши, не мовчи!
Кохання водоспад захлине!

Як скрипку, ніжно приласкай!
Пізнай мене, пізнай!


Рецензии
О,у цього вірша просто шалена енергетика!=)

Алёна Губина   17.02.2009 21:20     Заявить о нарушении
Вся до краплиночки моя! Щиро дякую!!!

Алена Цвигун   17.02.2009 21:34   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.