А ми...
на фоні виборчого бою:
немов закінчилась "війна",
а ми... гриземся між собою.
О проклятущії хохли -
дурний народ під Божим небом!
Вже вкотре нас перемогли,
а ми... неначе так і треба.
Опісля хмурої зими
весна дарує сонце зерню.
А ми... нема на нас чуми,
щоб не забруднювати землю!
Свидетельство о публикации №109020105142