for Dobermano

Стану небом для тебе, стану хмаркою.
Стану кухлем, як треба, стану чаркою.
Стану морем, як схочеш, стану сонечком.
Диваном, столом, підвіконнячком.
Стану вітром, обійму прохолодою.
Стану светром, зігрію в негоду я.
Стану хлібом, цукеркою, печивом.
Стану борщиком, теплим ще звечора.
Стану золотом, сріблом, алмазами,
Камінням коштовним і стразами.
Стану горщиком з медом, із правильним.
Сходом сонця і заревом райдужним.
Стану всім, чим ти схочеш, усім.
Не залишай лиш одну серед стін...


Рецензии