В маленькому екран все життя

В маленькому екрані все життя:
Кохання, спомини, цілунки, друзі.
І ніби справжнє все, і ніби до пуття,
І ніби просто прочитати – і відчути.

Маленькі клавіші – мелодія не та.
Сюжети вічні, а вогні – примарні.
Для спілкування може й річ проста,
Для більшого – занадто віртуальна.

І кожен день, і кожну вільну мить
Занурюємось у життя екрану.
Заряд закінчиться, і у думках дзвенить,
Що без екрану вже життя не стане.

Життя ще є. Допоки є любов.
Допоки ноги йдуть, а очі – бачать.
Я прочитаю повідомлення, і знов
Ти не побачиш, як від щастя я заплачу.

30/01/2009


Рецензии
не ничего не понял :) кроме последних 2х слов, слезы от счастя это хорошо наверно

Алексей Ерве   05.02.2009 00:02     Заявить о нарушении
не поняли - язык или содержание? :)

Налина Вайнэ   05.02.2009 22:32   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.