Believe in love

Never stop believe in love,
It will help you stay alive,
Even when it’s hard to live,
Or impossible to survive!
If your life is like dark night,
Love will shine in it more bright,
Than in life that shine with light!
Just believe in love inside,
And everything will be all right!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.