The last conversation
I don’t believe:
U’re fucking crazy! & u should leave!
Leave me for ever,
I won’t regret!
Just need ur money..
And don’t forget:
Even ur tears
Even ur time
I don’t believe it
I know u lie....
Ur feelings fake!
U ask me:
Stop please!
I will forget!
But i say: Leave me
And don’t regret!
28.01.09
Свидетельство о публикации №109012800839
Алина Халаджи 03.05.2009 14:20 Заявить о нарушении