Не бар1ться в1вчарики

                Коли зійшлись
                Два барани лобами.
                То тут вмовляння марні.
                Тут тільки треба
                Брати батога.
                То ж ви вівчарики
                Не ждіть, та не баріться,
                А швидше за батіг беріться.


Рецензии