Треба йти...

Знову ранок, сонце сяє -
Треба бігти, треба йти…
Сувора боротьба чекає,
Мети я маю досягти.

 Бо з роду не буває так,
Щоб сонця промінь з тучі
Не міг пробитись аж ніяк,
Щоб вічними ставали кручі.

Нехай сьогодні перемогу
День принесе хоч невелику,
Однак надасть мені він змогу
Колись роздати щастя крику.

Не буде більше сірих днів!
Не буде сліз, не буде горя…
А лиш птахів привітний спів
Та лиш приємний шелест моря.


Нехай сьогодні мрія це
І задуми грунтує лиш надія -
Я свято віритиму в те,
Що все ж - таки здійсниться мрія!


Рецензии