The Men шука women
Невизначений men.
Невизначена women.
Нездійснений момент.
The women необачно
Чай-каву вдома п’є.
Так сумно. Так невдячно.
Та кожному своє.
Що women menу скаже,
Як знайде він її?
Чи схопиться одразу
І швидко відгорить?
Чи просто посміхнеться –
Світ повен диваків?
Відмовить, бо на серці
Клеймо не тих смаків.
І так не просто menу
Ту women віднайти –
Коханку, наречену,
Жону на всі віки.
Та men шукає women,
Допоки світ стоїть.
Багатий і розумний –
Нема з ким це ділить.
Як знайде свою women –
То по новій живе:
Багатий і розумний
Щасливим вмить стає!
23\01\2009
Свидетельство о публикации №109012304249