Мила... укр. яз

Мила дівчинка, ніжна як весняна хмаринка,

біляве волосся як корону носить.

Вушка маленькі під німи ховає

сріблясті цяцькі їх прикрашають,

в очах завжди горить вогонь

у сердці радість зберігає

хай счастить тобі завжди і життя не подолає.


Рецензии