Украино мила
Ти як сиротина, одинока в світі.
Був у тебе батько, Великий Союз,
Була в тебе матінка Росія,
Була в тебе і сестра Білорусія.
Все в тебе забрали лихі лихварі.
І господаря Бог дав недолугого,
Тебе сиротину в рабство продає,
На ганебному стовбі тебе розпинає.
І твій народ, що й так голий,
Ще більш оббирає.
Що ж робити нам з тобою,
Сиротам без роду,
Шукать батька,шукать матір,
Чи самим узятись, дати собі раду.
Свидетельство о публикации №109012203082
Татьяна Иосифовна Уварова 08.02.2009 14:03 Заявить о нарушении