Гуцулочка Оксанка

Я гуцулочка Оксанка,
Дівчинка маленька.
Мене любить тато,
Мене любить ненька.
Я дівчинка прцьовита,
Я не ледарюю.
Вранці встану умиюся,
Курчат погодую.
Повиводжу козенят
Пастись на леваду.
Замету у дворі,
Вимию веранду.
Допоможу мамі
обід готувати,
Допоможу татові,
Телят завертати.
Отака я гуцулочка,
Отака я мила.
Отака я Оксаночка,
Дівча з полонини.


Рецензии