Из Книги Бессмыслиц 7
Сбежал от жужжавшей пчелы.
Спросили: «Что – жало?» -
«Нет, просто жужжала –
Обычное хамство пчелы!»
There was an Old Man in a tree,
Who was horribly bored by a Bee;
When they said, 'Does it buzz?'
He replied, 'Yes, it does!'
It's a regular brute of a Bee!'
Свидетельство о публикации №109011900501