Наша демократия
Валяються мандарини
На майдані люди слухають,
На трибуні співають:
"Запануємо ми браття..."
Тепер у нас братія
Буде демократія.
МИ тепер усі "пани,"
Ти пан і я пан,
І Михайло ,і Степан,
І кум ,і сват ,І тещин брат.
Жінка моя буде пані
Твоя жінка буде пані.
І Дарина ,І Марина,
І Одарка і Килина.
Жупани від турків
Чоботи з Китаю,
Бо свого у нас
Нічого немає.
Від чого пішли
До того й прийшли
Нема газу, нема дров,
Шахти затопили,
А в печі щоб борщ зварить
Солому палили.
Отака то братія
наша демократія.
Прийшов дід до лікаря
Заїдають воші
А лікар питає
Чи є в діда гроші
Дід каже немає
Як у тебе нема грошей,
Нехай тебе зїдять воші.
Отака то братія
Наша демократія
Виділила Юля
По тисячі в руки,
Днями і ночами
Люди касу штурмом брали
Не давіться, усім буде,
Обіцяє Юля.
Та хто не вспів,
То одержав
Величезну дулю.
Отака то братія
Наша демократія.
Ростуть ціни на риночку
Як гриби в лісочку,
Так що "пани"
Затягуйте тугіш поясочки.
Отака то братія
Наша демократія.
Можна довго так співати
Та толку немає,
Стали з вами ми "пани,"
Та залатані штани.
Отака то братія
Наша демократія.
Свидетельство о публикации №109011904416
Грустно все это.Но народ почему-то упорно голосует,если не за одних,то за других дерьмократов,- все,видать,хотят панами быть и паночками...
С пониманием и с самыми наилучшими,Вячеслав
Вячеслав Артемов 20.01.2009 12:46 Заявить о нарушении