Куди ведеш стежино

                Дивний сон мені наснився.
                Біла хата, мальви під вікном.
                Мама й тато усміхнені
                На призьбі рядком.
                Двір чистенький, зелененький,
                Заріс споришом.
                По двору мале дівча кружляє
                Веселим танком.
                Чорнооке, кучеряве,
                Ноженята босі.
                Витанцьовує, сміється,
                Пісенька луна.
                А із двору стежка в.еться,
                Стежина одна.
                Стежечко, стежинко,
                Куди ж ти біжиш?
                Куди манеш дівчиноньку,
                Від рідної хати,
                Куди й нащо?
                Звыдки ж мені знати.


Рецензии