Вона живе ворогам на зло
Та вбрана в золото полів,
Живе всім ворогам на зло
Моя країна.
Що славиться ще з давнини,
З віків.
Що славиться полями та лісами.
Та працьовитими людьми.
Що сіяли, орали, жали,
Святее золото хлібів.
Тим хлібом котрий віпікала
Мати.
Та вигодовувала ним своїх синів.
Синами й дочками Україна багата.
Тими що захищали її від ворогів.
Свидетельство о публикации №109011803752
Анна Подолянская 23.01.2009 15:01 Заявить о нарушении