Прийди до мене в тами блукання...
Зорею, пелюстками літніх мрій...
Без плинності думок тривога рання –
Вінок надій...
Прийди до мене кроками... Поволі...
Із сумом відчайдушної сльози...
Без імені твого зникає доля
В гаях грози...
Прийди, не озираючись... Миттєво...
Серпанком огортаючи сюжет.
Я в ніжності очей твоїх, як Єва
Знайшла сонет...
Свидетельство о публикации №109011803533