Яке воно кохання?

Було у дитинстві
Повкладає мама
Нас маленьких спати,
А сама не ляже,
Поки тато по роботі
Не зайде до хати.
Зараз метушиться,
Води наливає
Поки тато вмивається,
Рушника тримає.
А потім вечерю подає
Доки тато вечеряє,
Сяде проти нього,
Тай дивиться .
Пройшли ,промайнули
Дитинство й молодість
Вже посивіла голова моя,
Та й досі ту картину
Не забуваю я.


Рецензии
Любовь бывает не заметной...
Что такое любовь http://www.stihi.ru/2006/11/28-1456

Сергей Ермак   24.01.2009 00:16     Заявить о нарушении