Там де явiр у долинi
Там козачка молодая козака цiлує.
Очі карі, стан івовий, як та нічка коси -
Ох дівчина чорнобрива - зоряні покоси.
А козак за Україну у гори подався -
Там вiн з волей та браттями духом поєднався.
Ой не плач дівчина мила - шукає вiн свободу -
Козак рідній Україні, щастя для народу.
Там де явір у долині вітерець хuтає -
Там козачка молодая козака чекає.
- Ой прийди мій наречений - щастя наше в долі -
Що дитину колиcає біля хати в полi.
Тай жнива вже всi поспіли, година їх
збирати -
Україні дамо хліба, бо вона нам матір.
Хай братu з тобою прийдуть - посадимо
до столу.
-Частка наша -Щастя ближнім, що живуть
навколо.
Там де явір у долині сонечко шанує -
Там козачка молодая козака цiлує.
Козаченько - любий муже - в дітях
Україна -
В очах карuх нашой доні, в щирiм серцi сина.
2006 - 09.
Свидетельство о публикации №109011703964
Вы талантливый человек.
Вся ваша поэзия как на ладони.
Прекрасного вам настроения.
Песня для вас.
Удачи.
http://youtu.be/6mLzmUczy3c
Марина Зеболова 5 16.09.2020 21:00 Заявить о нарушении
И слова и песня чудесны.
Блвгодарю за признательность.
С дружеским теплом)
Серёга Осень 17.09.2020 08:13 Заявить о нарушении