Пливуть роки
Пливуть роки мого життя.
Промайнув той ранок світанковий
Незчулася ,як літа вже нема.
Одягнув осінні золотії шати
Клен,у мене під вікном,
Виріс син і посивіла мати
Про що я мріяла,
Того вже пізно ждати
Ще не вдавалося нікому,
Молоді роки вертати,
Спочатку починать життя.
Свидетельство о публикации №109011601637
кто его не замечает.
На земле ни что не вечно,
остаётся только память…
Сергей Ермак 24.01.2009 00:19 Заявить о нарушении