Незак нчений в рш
Заповняти словами рядки,
Та ти станеш для мене межою,
Не розділиш думку зі мною.
Ділитися я собою не вмію,
Тим більше з чужими і всі мої мрії,
Зі мною помруть і ти не знайдеш,
жодного слова, лиш мимо пройдеш.
Біля могили, малої й смішної,
Де моє тіло
Свидетельство о публикации №109011504559