Голова
вели з народом гру таку:
в державі нашій безголовій
шукали голову людську.
Знайшли вже тіло у діброві -
не притрусила ще зима,
і плями є самої крові...
а голови іще нема.
Когось спіймали в чорній справі -
розворушили ледь кубло,
але злочинці ті криваві
зникають - як і не було.
Кінця не видно темній драмі...
струмить в безодню часу плин...
А як же бути бідній мамі,
в якої був єдиний син?
03.03.2005р.
Свидетельство о публикации №109011504479