Лютувала зима

Зима лютувала
Мела замітала.
Засипала снігом
Ліси та степи.

Замела доріжку
До моєї хати.
По якій миленький
До мене ходив.

Візерунки чарівні
На вікнах малювала.
Щоби я свого милого
Меньше виглядала.

Ти зима лютуй ,
Снігом засипай.
А я буду доріженьку
Замітать,
та свого миленького
Виглядать.


Рецензии