Намисто

Червоніють ,снігом вкриті,
Ягоди калини.
Як червонеє намисто
На молодій дівчині.

Червоне намисто
Милого дарунок.
То щире вітання,
То трунок кохання.

Ой морозе морозенко
Не морозь калини.
Бо попадають ягоди
На сніг білий ,білий.

Червоне намисто
Носи не скидай.
Піде в військо милий
То не забувай.


Рецензии