Прилет1ла горличка
До мого віконечка.
Звістку принесла,
Що весна прийшла.
Що вже проліски
Відкрили очі голубі,
Що вже пісеньку співає
Весняний капіж,
Що вже сонце ,яскравіше,
Світить, пригріва
Що вже виглядає
Зелена трава.
Весело співають
Весняні струмки,
Прилетіли з вирію
Додому пташки.
Свидетельство о публикации №109011502089