наброски

Залишись зi мной, все в твоiх руках,
Я буду iз тобою, i твоiх думках,
Як сонце й луна ,
Я не одна, бо ти рiдний э,
Ти щастя моэ.

Залишись зi мною у пiснi солов’я
Залишись у свiтлi стухаючого дня
Як сонце й луна,
Я вже не одна,
Бо ти в мене э
Ти щастя моэ.


Рецензии