Лэйсэнгэ багышлап

   Лэйсэнгэ багышлап.

Сине кургэндэ яна йорэгем
Тирэн яшел кузлэренгэ карап
Бутала минем фикерлэрем
Йорэгемне алды урап,
Кышкы ак бураннар сыман
Шушы изге мэхэббэт уйларым.
Нэрсэ эйтергэ дэ белмим
Син мина шулай караганда
Гел сине генэ уйлыйм
Керден син минем кунелгэ.
Алсу битлэреннэн убэргэ телэп
Йоклый алмыйча чыгам теннэрен,
Син яшэ мэнге, шаулап-герлэп
Минем назлы яз чэчэгем,
Э мин сине гел саклармын
Кезге салкын жиллэрдэн
Гел янэшэндэ булырмын,
Гел синен белэн, булырмын Лэйсэн.


Рецензии