Максабаш

        ***
Яратам мин авылымнын
Кин басу кырларын
Сихри карангы урманында
Ускэн хэрбер агачын.

Яшидер йорэгем турендэ
Тальян гармун моннары,
Хэм анын татар телендэ
Сэйлэшкэн тугры халкы.

Яратам мин авылымнын
Яшелгэ кумелгэн жэйлэрен
Кошларнын монлы жырын
Тынлаганда эзелэдер узэгем

Мэнге яшэ син, минем авылым
Нурларын балкып торсын кояш,
Булсын кэчле синен халкын
Мэнге яшэ син, Максабаш!


Рецензии