Клон
то гнида рижа ще й мала,
то двометрове здоровило -
з одного наче джерела?
Чи, може, нам на волю Божу
заклонували політтип:
із гниди виростили вошу
і підняли на наш олімп?..
Така в нас вдача розпроклята:
кому - Давид і Соломон,
а нами правлять вошенята,
і верховодить ними клон.
А хто ж тому шепоче клону,
верховну клепку уставля?
Оті, що навкруги Сіону,
гадають, крутиться Земля?..
27.06.2005р.
Свидетельство о публикации №109011304861