Мене нема

Хоч би прийшов великий шквал,
приніс священную годину:
вогненний, незбагненний вал
мою б очистив Батьківщину.
І хай би промінь спопелив
оце мерзеннеє багнище,
і на просторах рідних нив
щоб стало дихати вільніше.
А поки що... мене нема:
я не живу, я лиш існую,
для мене навкруги пітьма -
наліво руш чи одесную...


Рецензии