Щедрiвка
Загадали ви бажання.
В Новий рік усе здійсниться,
Хай стіл вкрасить паляниця.
Хай дарує сала,дід
Козачата несуть славу.
Вас прославлять і весь рід,
І звеличують державу.
Хай вас люблять зять, невістка,
Хай шанують вас, батьків.
І приносять добрі вісті,
Про дівчаток й козаків.
Про здобутки, про зарплату,
Про здоровя немовлят.
Щоб було й що нам давати,
Йдем до інших щедрувать!
Свидетельство о публикации №109011303578