Не спиться...

Хіба заснеш тепер, коли
такий гармидер в Україні,
і нас до нього привели
вожді, що правлять нами нині.
Ще дехто хвалить до небес
новітню владу сановиту,
а я - немов безвинний пес,
своїм господарем побитий.
Я почуваюся, бува, -
неначе плюнули у вічі...
ну хай би раз, ну хай би два,
а то вже плюнули аж тричі...
Нові при владі в нас пани
та не дадуть державі раду:
ми знов вдягли старі штани -
лише матня сьогодні ззаду...
Отож, ніяк я не засну,
ну хоч убий - мені не спиться.
Чекати буду на весну -
можливо, дещо проясниться...

                16.09.2005р.


Рецензии